نوع فایل:PDF تعداد صفحات :15 سال انتشار : 1395 چکیده پنیر موزارلا از مهم ترین پنیرهای نرم نرسیده ایتالیایی واز گروه پنیرهای پاستافیلاتا یا دلمه قابل ارتجاع می باشد. که به طور سنتی از شیر کامل و پرچرب گاو با عملیات مالشی و پلاستیکی کردن از لخته تازه در ابداغ بدست می آید و ساختمان فیبری بخصوص و همچنین ذوب و کشش خاصی دارد. کیفیت پنیر موزرلا وابسته به ویژگی های فیزیکی به ویژه قابلیت کشش، ذوب، رنگ پخت و آزاد شدن چربی در طی پخت، می باشد. نواقص موجود در...